Hydrauliczna dzielarka do ciasta jest solidną i cicho pracującą maszyną. Okrągły kształt komory dzielącej zapewnia precyzyjny podział ciasta. Hydraulika wyposażona jest w specjalny system pomiaru ciśnienia, dzięki któremu maszyna przystosowuje się do różnych gatunków dzielonego ciasta. Nie męczy ciasta.
Dysk dzielący wykonany jest z odlewu żeliwnego pokrytego powłoką teflonową, zapobiegającą przylepianiu się ciasta. Wyposażony jest w noże ze stali nierdzewnej.
Obsługa maszyny jest prosta. Dzielarka stoi na kółkach, które znacznie ułatwiają jej przemieszczanie.
Cyfrowy lub analogowy panel sterujący. Umożliwia prosty i precyzyjny nadzór nad pracą maszyny. | |
Regulacja czasu odcinania, czasu zaokrąglania, wielkości komór zaokrąglania. Pozwala na wprowadzenie pięciu programów pracy. | |
Model
|
Liczba kawałków
|
Zakres wagowy
|
ROBOCUT R16
|
16
|
250-1100 gr
|
ROBOCUT R20
|
20
|
200-900 gr
|
ROBOCUT R24
|
24
|
165-750 gr
|
Zasilanie: 1,1 kW Wymiary: szerokość 62 cm x głębokość 62 cm x wysokość 127 cm. Waga: 330 kg